Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Dotari in systemul informatic la Lelese

Administratia comunei Lelese se aliniază la mersul vremurilor astfel că a primit fonduri europene neranbursbile pentru modernizarea systemului informatic al comunei. Astfel după finalizarea proiectului care deja a fost semnat primaria Lelese va beneficia de inlocuirea infrastructurii IT atat parte de comunicatii cat si parte de hardware si software (calculatoare și programele necesare) .

Conform informațiilor primite de la domnul primar Ciprian Achim proiectul a fost deja aprobat și este in derulare cu speranța ca până în vara să fie integrat însă furnizorii serviciilor bancare, hardware și comunicații sunt cei de care depinde acum finalizarea cât mai rapidă a acestei investiții.



„Proiectul european este in derulare, acum urmează să discutăm cu furnizorii de servicii și cu o bancă parteneră care să permită și plata impozitelor. Această investiție permite înnoirea tuturor calculatoarelor din primărie, a imprimantelor, a serverelor, a reţelei informatice şi a tot ceea ce reprezintă partea de hard şi cea de soft. Foarte mult ne ajută acest proiect deoarece noul program care va fii integrat va permite eliberarea adeverinţelor. Se vor putea solicita online, nu doar venind direct la noi. La fel se va putea efectua şi plata taxelor şi impozitelor.“, a declarat Ciprian Achim, primarul comunei Lelese. 
Acesta a afirmat ca tendința aceasta de a permite solicitarea de adeverințe prin systemul informatic era deja disponibilă prin solicitarea pe email doar ca noul system va permite o mult mai bună organizare și astfel rezolvarea mai rapidă a cererilor.

Niciun comentariu