Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

DUBLA CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ, MÂNDRIA PĂDURENILOR





„Nu există noroc, trebuie să munceşti din greu şi să studiezi intens. Dacă faci asta cu perseverență, vei avea succes.” – Jason Calacanis. Acest citat o descrie perfect pe dubla campioană națională, Florea Maria Claudia, care a dovedit că prin multă muncă, dăruire și perseverență, nimic nu este imposibil. Într-un an în  care competițiile sportive anulate au fost mai multe decât cele disputate, sunt totuși câțiva atleți care au reușit să cucerească medalii și să devină campioni naționali. Atleți români de top La începutul lunii februarie (5-6 februarie 2021 ), la Sala de atletism „Ioan Soter”, din cadrul CSN București „Lia Manoliu”, s-a desfăşurat Campionatul Național de Sală pentru Seniori și Tineret (U23 ), unde, cei mai valoroşi atleți români ai momentului şi-au disputat titlurile naționale indoor pe acest an. Ajunse laa eetdsițțiiîlne 5r1c,i ,relasIpnestctnibv 3280, în2.t2r0e2cerile au fost unele dintre cele mai spectaculoase, cu rezultate bune și foarte bune, dătătoare de speranțe pentru competițiile internaționale de mare anvergură din acest an. Campioana noastră, Claudia Maria Florea, însoțită de antrenorul Emerson Iancu Toma, a reprezentat cu mândrie Ținutul Pădurenilor, fiind dublă medaliată cu aur, câştigând proba de 800m, cu un timp de 2: 06.76 şi proba de 1 500m, cu un timp de 4 4: 20.17.
13 SUTIMI
În luna februarie (20 februarie 2021) România a fost prezentă la Campionatul Balcanic de Atletism în sală pentru seniori, ediția a 26-a, ce a avut loc în Turcia, la Istanbul. La start s-au prezentat 236 de sportivi, din 18 țări, dintre care 36 de sportivi români (18 la masculin, 18 la feminin) şi 8 antrenori.
Printre aceștia s-a aflat și atleta noastră, Claudia Maria Florea,locul  3,  care  a fost câștigat de românca Claudia Mihaela Bobocea cu un timp de 4: 17.47. România a cucerit 12 medalii: 2 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz la Campionatul Balcanic de Atletism în sală,  ediția a 26-a,  iar în clasamentul general  pe  națiuni,  a  fost  situată  pe locul 4.
Autor: Adriana Ursu
Foto: Arhiva personala Claudia Florea





Niciun comentariu