Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Jurnalul Pădurenilor Numarul 1 - Aprilie 2021


 


Zâua bună dragi pădureni! Vă mulțumim pentru tot interesul acordat site-ului nostru, dar și rețelelor de socializare. Promovarea Ținutului Pădurenilor este bucuria noastră, aducerea aminte a vremurilor de odinioară, dar și cinstirea oamenilor de valoare a zonei noastre frumoase. 
După cum o vorbă din bătrâni spune... "Omul sfințește locul". Noi, echipa de promovare a Ținutului Pădurenilor, ne-am hotărât să vă răsplătim inreresul creând ceva frumos. Astfel, datorită faptului că luna aceasta sărbătorim 14 ani de activitate pe site-ul Ținutul Pădurenilor și 11 ani de la realizarea paginii de Facebook, dorim să sărbatorim într-un mod original astfel am hotărât să lansăm la început de lună, primul număr al publicației independente "Jurnalul Pădurenilor". Această publicație exclusiv online a luat naștere din dragoste pentru pădureni, dar și din dragoste pentru locurile natale, fiind realizată de voluntarii Ținutul Pădurenilor România în colaborare cu Asociația Pădurenilor.  

Vă invităm cu drag să răsfoiți virtual paginile acestui prin număr. Dacă aveți sugestii, dar și subiecte bune pentru următoarele numere, vă invităm să ne scrieți la adresa redacției stiri@tinutulpadurenilor.eu

Niciun comentariu