Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Panorama Bluess Festival, la a IV-a ediție, la Ghelari

Iubitorii blues-ului au ocazia să ia parte, la începutul lunii august, la Panorama Blues Festival. Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, îi va avea ca invitați speciali pe Mike Godoroja, Marcian Petrescu, Rareş Totu și grupul Desperado, care vor oferi hunedorenilor două zile de blues și jazz de calitate.

În perioada 5-6 august, pe platoul de lângă Pensiunea Panorama, din localitatea Ghelari, hunedorenii sunt aşteptaţi la concerte şi recitaluri ale celor mai cunoscuţi muzicieni români de blues şi jazz. Concertele vor avea loc în cadrul evenimentului „Panorama Blues Festival”.
Potrivit organizatorilor, ediția din 2016 a Festivalului din Ținutul Pădurenilor aduce publicului iubitor de blues-rock o distribuție exclusiv românească. Invitații din acest an sunt pregătiți să aducă un material scenic proaspăt care să marcheze o notă de autenticitate acestui foarte iubit festival. Evenimentele vor avea loc pe o scenă nouă și sub coordonarea sonoră a experimentatului inginer de sunet Gyuri Szep-Toth din Tg. Mureș. Prezentatorii vor fi Florin Mosu Lungu şi Mike Godoroja, cei doi promotori neobosiți ai jazz-ului și blues-ului din România. În plus, în cadrul festivalului Florian Lungu își va lansa cartea apărută recent la editura Casa de pariuri literare. „Panorama Blues Festival capătă contur și ca produs turistic, de weekend. Turiștii care vin la festival au la dispoziție un teren de patru hectare în jurul pensiunii Panorama, unde se pot campa cu corturi sau rulote gratis, au acces la toalete, dușuri și zona wireless. Anul acesta, la festival vor lua parte Mike Godoroja, Florin Giuglea Group, Marcian Petrescu, Rareş Totu și grupul Desperado. Mai amintim că apa din piscina situată la 800 metri altitudine în Munții Poiana Ruscă este perfectă. Vă invităm să vă bucurați de două nopți de muzică bună, alături de noi în Ținutul Pădurenilor”, a precizat organizatorul festivalului, Sergiu Țenț.

Sursa: Glasul Hunedoarei

Niciun comentariu