Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Se împlinesc 64 de ani de la nasterea lui Dragan Muntean

Astazi 18 aprilie 2019 se implinesc  64 de ani de la ziua cand Dragan Muntean vedea lumina zilei in satul Poinita Voinii comuna Bunila judetul Hunedoara, in inima Tinutului Pădurenilor pe care la "cânta" in cariera sa muzicală.

La doar 2 doua zile după ce împlinea 47 de ani Drăgan Muntean își incheie aventura pe această lume,  încă la o vârstă la care încă mai putea slujii altarul muzicii își dă sufletul în mainile lui Dumnezeu lasând pe cei dragi ai săi dar si pe toți pădurenii sau iubitorii de folclor să il plângă fară încetare. La 17 ani după ce trece la neființă durerea lasată în urma este ne vindecată aducând aduceri aminte in fiecare clipă poate în această luna mai mult decât in restul anului.

Drăgan Muntean a plecat dar a lăsat pădurenilor lui dragi si satului pe care la părăsit candva un festival care continuă an de an, adunând la finalul lunii august oameni din toate colțurile țării și nu numai la festivalul Pădurenilor care după trecerea sa la nefiintă a fost impodobit de numele lui Dragan: "Festivalul Pădurenilor Drăgan Munten". 

Astăzi să spunem o rugaciune pentru Dragan Muntean pentru odihna fesnică in pacea lui Dumnezeu dar și un gând de mângâiere pentru cei care au ramas in urma lui cu inima nevindecată.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Niciun comentariu