Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Primaria Ghelari invită fermierii și deținătorii de terenuri să depuna documentele la APIA


Primaria Ghelari invita toți fermieri și deținători de terenuri pentru înregistrarea in registru agricol și eliberarea adeverinței necesare la APIA pentru cererea unica de plata. 

Fermierii pot face online demersurile pentru înregistrarea cererilor unice de plată la hectar pe anul 2021, în peripada 1 martie – 15 mai, fără să se deplaseze la sediile APIA, a informat luni Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură.

Se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Fermierii își vor actualiza parcelele agricole, elementele ZIE (zone de interes ecologic) și toate informațiile din cerere, prin accesarea aplicației IPA ONLINE din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie).

De asemenea, fermierii trebuie să verifice împreună cu primăria pe raza căreia dețin terenul,  situația înscrierii în Registrul agricol a terenului și să permită primăriei să transmită la APIA adeverința.

Documentele care fac dovada că terenul agricol se află la dispoziţia fermierului trebuie să fie încheiate înaintea depunerii Cererii unice de plată şi să fie valabile la data depunerii Cererii.

Astfel, toate documente care dovedesc că terenul utilizat se află la dispoziția fermierului se transmit electronic pe adresele de e-mail ale Centrelor APIA, pentru județul Hunedoara datele de contact le gasiti si pe pagina APIA Hunedoara http://www.apia.org.ro/ro/centre-judetene-apia/hunedoara

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Hunedoara

  • TOPOR VERONICA
  • PARASCHIV MIRELA CĂTĂLINA
  • BUCUREAN FLORIN IOAN
  • temporar vacant
  • VOIVOD MARIANA CECILIA
  • HENT ARON CIPRIAN
  • SZABO MARIUS LUCIAN

















Centre locale Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Hunedoara

  • HUNEDOARA  Str. 9 Mai, nr. 9
PETER ILDIKO AGNETA   0254-713.250
Email: hunedoara.hunedoara@apia.org.ro

Niciun comentariu