Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Spectacolul din ring: CONEA SIMIUC vs ARBITRII

 

Foto: arhiva Cristian CONEA SIMIUC

În prima  zi a lunii aprilie, sportivul Cristian Conea, legitimat la Clubul Sportiv Şomo Kick-Boxing Timişoara, a participat la Gala Colosseum Tournament XXIV ce s-a desfășurat în capitala țării, Bucureşti.  Acolo l-a întâlnit pe Răzvan Săndulache, legitimat la Team Rusu Academy, iar cei doi s-au luptat la categoria +95kg.  Spectacolul din ring a fost transmis live de DIGI SPORT, FIGHTBOX HD și WWW.COLOSSEUMKICKBOXING.COM.

În prima rundă, Săndulache l-a atacat pe Conea, dar acesta a reuşit să blocheze loviturile, arătând o atitudine relaxată şi calculată.

În a doua rundă, Săndulache a început să dea semene de oboseală iar Conea a avut un volum mai mare de lovituri și mai diverse.

În ultima rundă, Conea a început să-şi domine adversarul, loviturile atingându-şi cu precizie ţinta.

În cele 3 reprize, Cristi, al nostru pădurean, a demonstrat că se află într-o formă maximă, comentatorii, şi nu doar ei, văzându-l câştigător, însă decizia arbitrilor a fost alta: învingătorul luptei a fost declarat Răzvan Săndulache.

„Decizia arbitrilor din păcate nu mai poate fi contestată, o respect și sper ca data viitoare să nu mai ajung în situația în care arbitrii să decidă rezultatul meciului pentru mine. În următoarele luni voi reveni în ring mai puternic și mai pregătit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, organizatorilor Colosseum Tournament și antrenorului Somogy Ludovic!” a declarat Cristian Conea pentru publicaţia noastră.

O vorbă din bătrâni spune : „ce nu te omoară te face mai puternic!”

Pornind de la această premiză, noi, comunitatea din Ţinutul Pădurenilor, îţi dorim putere de muncă, încredere în forţele tale şi fie ca nicio nedreptate să nu stingă focul care arde într-un suflet de luptător!   

Adriana Ursu


Foto: arhiva Cristian CONEA SIMIUC

 


Foto: arhiva Cristian CONEA SIMIUC


 

 

Niciun comentariu