Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Enduro Panorama 2024: O aventură internațională vă așteaptă în Ghelari!

Pregătește-te pentru o experiență de off-road captivantă în săptămâna luminată, la Enduro Panorama 2024 în perioada 8-11 mai - Ghelari. Evenimentul, organizat de Clubului Haita și găzduit de Pensiunea Panorama din Ghelari, promite patru zile de acțiune, adrenalină și peisaje uluitoare în vestul României. Cu 500 de participanți deja înregistrați din 20 de țări diferite in topul participarilor după numarul de inscriși până acum Germania, Austria și Republica Cehă, ediția din acest an se arată a fi una de success chiar dacă are loc in săptămâna în care se sărbătorește Învierea Domnului pentru credincioșii ortodoxi.

Imagine:
https://www.motoclubhaita.ro/

Rideri din întreaga lume vor ajunge în satul Ghelari pentru a-și testa abilitățile pe trasee provocatoare, teren stâncos și trasee pitorești care prezintă frumusețea peisajului înconjurător din Ținutul Pădurenilor. Fie că ești un profesionist, experimentat, la grupa hobby sau doar dorești să petreci câteva zile libere aici, Enduro Panorama oferă ceva pentru toată lumea, de la competiții palpitante la plimbări prin natură.

Evenimentul nu este doar despre competiție; este, de asemenea, o sărbătoare a camaraderiei, a pasiunii pentru sport și a dragostei împărtășite de explorare. Riderii vor avea ocazia să se conecteze cu entuziaști cu gânduri similare, să creeze noi prietenii și să se cufunde în cultura vibrantă și ospitalitatea României.

Register here for
ENDURO PANORAMA
Enduro Panorama 2024 promite să fie o experiență de neuitat, care combină fiorul călăriei off-road cu frumusețea uimitoare a peisajului rural din Transilvania. Nu ratați șansa de a face parte din acest eveniment incredibil – înregistrați-vă acum și alăturați-vă nouă pentru o aventură unica în Ghelari!

Niciun comentariu