Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Proiecte aprobate prin PNI în modernizarea infrastructurii din Ținutul Pădurenilor

Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" alocă dezvoltării comunitățiilor din Ținutul Pădurenilor finanțare pentru o serie de investiții semnificative. 
Prin intermediul programului "Andrei Saliny" au fost  alocat fonduri substanțiale pentru modernizarea infrastructurii din mai multe localități din județul Hunedoara. Proiectele propuse vizează îmbunătățirea rețelelor de drumuri, sisteme de alimentare cu apă și canalizare, având ca obiectiv principal creșterea calității vieții și dezvoltarea durabilă a regiunii.
Mulțumită inițiativei ambițioase a administrațiilor din zona, locuitorii din comunele Bătrâna, Bunila, Cerbăl, Ghelari, Lelese, Lunca Cernii de Jos și Toplița se vor bucura de infrastructură modernă și performantă, contribuind la progresul comunităților locale. 
Dinamismul și angajamentul pentru dezvoltarea regiunii carer aduce investiții totale de peste 15 milioane de euro, arată că implicarea în susținerea proiectelor de utilitate publică poate da roade fiind nevoie doar de răbdare, perseverență și urmărirea dorenței de a îmbunătății viața de zi cu zi a pădurenilor. 

 



https://www.mdlpa.ro/pages/anghelsaligny


Niciun comentariu