Header Ads

Un proiect marca Ținutul Pădurenilor România - www.tinutulpadurenilor.eu

Finantare de peste 65 000 de Euro pentru dotarea scolii din Ghelari

Proiectul finanțat de Programul Național de Recuperare și Reziliență (PNRR) pentru comuna Ghelari este pe cale de a fi finalizat în următoarea perioadă. 


Odată finalizat elevii vor avea acces la noul laborator IT conceput pentru a îndeplini standardele 2024. După mai bine de 20 de ani de la recepția primului laborator de informatică competitiv pe atunci iată ca oficialitățile prin implicarea de care dau dovadă reșesc să păstreze un nivel ridicat al dotărilor IT din instituție/

Valoarea totală a proiectului este de 333.433 lei fără TVA, cu 124.396 lei destinați pentru reînnoirea mobilierului și 209.037 lei pentru echipamente IT  și laboratorul de calculatoare. Proiectul „Dotarea Liceului Ghelari”, finanțat integral de PNRR fără niciun cost din partea Primăriei sau a liceului, își propune să modernizeze învățământul elevilor în 2024.


 Ochelarii de realitate virtuală (VR) vor spori caracterul interactiv al cursurilor, oferind copiilor o nouă experiență educațională. Urmează vremuri interesante pentru tinerii noștri care învață!

Niciun comentariu